3600 ek gösterge bütün kamu görevlilerini kapsamalıdır

3600 ek gösterge bütün kamu görevlilerini kapsamalıdır
Hasan Yalçın Yayla: 3600 ek gösterge bütün kamu görevlilerini kapsamalıdır

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa ve Hasan Yalçın Yayla, Şanlıurfa 1 No’lu Şube’nin düzenlediği toplantıya katıldı. Şube yöneticileri, ilçe yöneticileri ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda eğitim gündemi, alanda karşılaşılan güçlükler, çözüm bekleyen sorunlar ve sendikal çalışmalar görüşüldü.

Hasan Yalçın Yayla: 3600 ek gösterge bütün kamu görevlilerini kapsamalıdır

Toplu sözleşmede karara bağlanan 3600 ek gösterge ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile iki komisyon toplantısı yaptıklarını hatırlatan Yayla, şöyle konuştu: “Görüşmelerde ek göstergelere yönelik düzenlemenin bütün kamu görevlilerini kapsaması ve tazminat yansıtma oranlarına ilişkin adaletsizliğin giderilmesi gerektiğini ifade ettik. Sendika olarak, ek göstergenin genel idare hizmetleri, ek göstergesiz memurlar, teknik hizmetler sınıfı dâhil bütün kamu görevlilerini kapsayacak şekilde düzenlenmesini ve emekli aylığı ile ikramiyelerin artırılmasını istiyor ve bunun olması için çalışıyoruz.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum