Astsubayların tazminat sorunu Meclis gündeminde

Astsubayların tazminat sorunu Meclis gündeminde
26 Kasım 2019 tarhinde TBMM Genel Kurulunda konuşan Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, astsubaylarda görev, makam, temsil,kadrosuzluk, komutanlık tazminatı olmadığını ve bununla ilgili düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

ALİ ÖZTUNÇ-Bakın, emekli astsubaylarla ilgili bir sorun var, emekli astsubaylarda görev tazminatı yok, makam tazminatı yok, temsil tazminatı yok, kadrosuzluk tazminatı yok, komutanlık tazminatı yok; yok..astsubaylar size geldi, derdini anlattı; dönemin Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz “Mesaj alındı.” dedi -Sayın Yılmaz burada mı bilmiyorum- dönemin Genelkurmay Başkanı benzer şeyler söyledi. Dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Bey “Ben Genelkurmay Başkanıyım, iktidara, Hükûmete gitmeniz gerekiyor.” dedi; bugün kendisi Millî Savunma Bakanı, astsubayları unuttu; eski Genelkurmay Başkanıydı, şimdi Millî Savunma Bakanı, astsubayları unutmuş durumda. Astsubaylarla ilgili de buraya bu düzenlenin girmesi için çok geç değil, bir maddenin eklenmesinde fayda vardır.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.