Belediye’de en düşük maaş 15 bin TL oldu

Belediye’de en düşük maaş 15 bin TL oldu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den toplu iş sözleşmesi açıklaaması: Belediye’de en düşük maaş 15 bin TL oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Daha önce KHK'lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin TL olmasına...

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye personellerini iftar programında ağırladı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

 Programda konuşan Zinnur Büyükgöz, "Bugün aile içi bir iftar programındayız. Belki her gün caddede, sokakta, binada karşılaşıyoruz ancak bazen hatırda bir çay içmek bir hoş sohbet kalır. Bugün de hatıralarımızda beraberce kalacak bir iftar vaktini eda edeceğiz. Gebze Belediyesi personeli olmak ne demek derseniz; dışarda bulunan 400 bin insan bu kurumun personeline bakarak aldığı hizmetin kalitesini ölçüyor dolayısıyla sizler bu kurumun birer aynasısınız. Daha önce KHK'lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin TL olmasına karar verilmiştir. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, aileleriyle sağlık sıhhat ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.