İŞKUR- TYP Okul Güvenlik Personeli Sürekli Kadro Talebi

İŞKUR- TYP Okul Güvenlik Personeli Sürekli Kadro Talebi
İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında okul güvenliğini sağlayan çalışanlar sürekli kadro istiyor.

TYP MEB GÜVENLİK kadro istiyoruz bizler asıl işi yapmaktayız okullarda güvenliğin son derece önemli olduğu bugünlerde ve geleceğimiz için Güvenli Okul Güvenli Gelecek adı altında girdigimiz okullarda tüm okul ve çevresi hakkında öğrenci veli ziyaret edenler herşey hakkında bilgi sahibi iken kurmuş olduğumuz düzende 9 ay sonra kapı dışarı ediliyoruz ve seneye aynı okulda calişacagimizi hatta işe tekrardan sene başında başlayacağımizi bilmeden kıyafetlerimiz bile okul bütçesinden karşılanıyor.

Her yıl yerimize bi başkası geldiğinde tekrardan okul bütçesinden 1200e yakın paralar harcanıyor kıyafetler için.Bulundugumuz okullarda çakmak gazi çeken okul içerisine kesici aletlerle girmeye çalışanlar ve en önemlisi  dışarıdan öğrencilere taciz hepsini sıfıra indirdik. 

Bizler asıl işi yapmaktayız hastanelerde ve üniversitelerde çalışan 4/D ye kadroya geçen güvenliklerden  hic bir farkımız yok hepimiz 5188 sayılı kanuna gore görevimizi yerine getiriyoruz. Devletin okul normlarına bakıldığında Koruma ve Güvenlik adı altında hizmetli alımı ile personel alınması yazıyor niçin uygulanmıyor lütfen yavrularımız için bizlere kadro verin yarının endişesi olmadan çalışalım...


Ne olur okul güvenliklerinin sesi olun bizleri kadrolu yapın hastanelerdeki universitelerdekilerden hic bir farkımız yok Cumhurbaşkanımız herkesin canlarını emanet ettiği okullarda son derece önemli işi yapmaktayız okullarda güvenliğin olmadığı yerlerdeki olanları Tv kanallarından izliyoruz üzücü haberleri çakmak gazi çekenler bıçakla okula girmeye çalışanlar çalıştığım okulda sıfıra indi ben neden geçici eleman oluyorum ben esas işi yapıyorken neden gereksiz gb 9 ay sonra işsiz kalıyorum ne olur yardimcimiz olun Kamubiz.com
 

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
46 Yorum