İstifa eden il müdürünün yerine atama yapıldı!

İstifa eden il müdürünün yerine atama yapıldı!
Kahramanmaraş'ta istifa eden il müdürü Ali Nuri Öksüz'ün yerine atama yapıldı. Yaklaşık 3 aydır boş bulunan il sağlık müdürlüğüne Vehbi Şirikçi atandı.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünde üç aydır süren belirsizlik bitti. Önceki il müdürü istifa edince önce Dr. Beytullah Şahin atanmıştı. Ancak tepkiler nedeniyle bu atama iptal edilmişti.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü için üç aydır süren belirsizlik sona erdi, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü belli oldu! Yaklaşık 3 aydır boşta bulunan göreve Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapan Dr. Vehbi Şirikçi atandı.

Uzm. Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ Kimdir?

1982 doğumlu olan Uzm. Dr. Vehbi Sirikçi, lise eğitimini Kahramanmaraş ÇE. Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi ve 2006 yılında mezun oldu. 2009 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimine başladı ve 2013 yılında İç Hastalıkları Uzmanı olarak mezun oldu.

2014 yılında Osmaniye Düzici Devlet Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanı olarak göreve başlayan Dr. Sirikçi, 2016 yılında Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne atanmıştır. 2017 yılında aynı hastanenin Yörük Selim Ek Hizmet Binası Başhekim Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Sirikçi, daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimliği görevini üstlenmiştir. Evli olan Dr. Sirikçi, ayrıca İngilizce bilmektedir.

aydınlık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.