Kavgaya karışan sendika başkanı ve temsilcisine ceza yağdı

Kavgaya karışan sendika başkanı ve temsilcisine ceza yağdı
Geçtiğimiz günlerde Erzincan Refahiye İlçe Devlet Hastanesinde sendikacılar arasında yaşanan kavgası sonrası açılan soruturmada Sendika İl Başkanına ceza yağdı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay  Erzincan'ın Refahiye ilçesinde bulunan Refahiye Devlet Hastanesinde sağlık temsilcisi iki sendika fertleri arasında kavga olayı yaşanmış ve olay cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Genç Sağlık Sen temsilcileri ile hastanede bulunan Sağlık Sen mensubu sağlık çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüş ve olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştı

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Olayla ilgili değerlendirmede bulunan Sağlık Sen Erzincan Şube Başkanı İbrahim İçoğlu, kavgası sonrası açılan soruşturmada GSS İl Temsilcisine ceza verildiğini söyledi.

Sayın İçoğlu'nun açıklamaları şöyle:

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

'GSS Sendikası Temsilcilerinin Erzincan-Refahiye İlçe Devlet Hastanemizde,yaptığı provakasyon,CEZASIZ KALMADI!,bu Sendikamsı yapının İl Temsilcisi ve Araştırma Hastanesi Temsilcisi,üç yıl kademe ilerlemesinin durdurulması,Refahiye Temsilcileri ise 1/8 Maaştan kesme CEZASI almıştır'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.