KHK kamu çalışanlarına müjde getirsin!

KHK kamu çalışanlarına müjde getirsin!
Sözleşmelilerin kadroya alınması, Öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması, Yardımcı hizmetlilerin ek göstergeden yararlandırılması, Ataması yapılmayan öğretmenlerin istihdamının sağlanması, Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, Memura Bayram İkramiyesi verilmesi..Dileriz, araçların kış lastiği “sorununu” dahi KHK ile çözen Hükümetimiz, seçim öncesinde yapacağı düzenlemelerle eğitim çalışanlarına müjdeler verir.

Sözleşmelilerin kadroya alınması, Öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması, Yardımcı hizmetlilerin ek göstergeden yararlandırılması, Ataması yapılmayan öğretmenlerin istihdamının sağlanması, Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, Memura Bayram İkramiyesi verilmesi..Dileriz, araçların kış lastiği “sorununu” dahi KHK ile çözen Hükümetimiz, seçim öncesinde yapacağı düzenlemelerle eğitim çalışanlarına müjdeler verir. İşte Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın açıklamaları;

1) BEKLİYORUZ; KHK BİR KEZ DE ÇALIŞANLARA MÜJDE GETİRSİN!
-Öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması
-Ek gösterge oranlarını 800 puan artırılması
-Yardımcı hizmetlilerin ek göstergeden yararlandırılması
-Ataması yapılmayan öğretmenlerin istihdamının sağlanması +

2)
-Sözleşmelilerin kadroya alınması
-Emeklilikte Yaşa Takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi
-Eğitim öğretime hazırlık ödeneğinin tüm eğitim çalışanlarına verilmesi
-Memura Bayram İkramiyesi verilmesi
gibi vaatler partilerin seçim beyannamelerinde belirgin şekilde yer aldı.+

3) Bu tablo, sadece “Ben yaptım oldu”anlayışının hakim olduğu siyasetin marifeti değildir tabii ki; bu gelinen nokta, tamamen sendikal mücadelenin sonucudur.
Yukarıda ifade edilen ve edilmeyen daha onlarca husus, sendikamızın yıllardır ısrarla gündeme getirdiği tekliflerdendir.+

4) Sendika olarak yıllardır bu haklarımızın gerçekleşmesi için  gayret ortaya koymakta, kamuoyu oluşturmaya çalışmakta, taleplerimizi gündemde tutmaya çaba sarfetmekteyiz.
İşte sendika bunun için vardır.
Dileriz tez zamanda beklentiler hayata geçirilir. +

5) Dileriz, araçların kış lastiği “sorununu” dahi KHK ile çözen Hükümetimiz, seçim öncesinde yapacağı düzenlemelerle eğitim çalışanlarına müjdeler verir.
Takipçisiyiz…

Kamubiz.com ÖZEL HABER

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
20 Yorum