MEB yönetici atama yönetmeliğinde yapılacak ilk değişiklik belli oldu

MEB yönetici atama yönetmeliğinde yapılacak ilk değişiklik belli oldu
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Eskişehir'de yapılan "Öğretmen Odası Buluşmalarında " yönetici atama yönetmeliğinde değişiklikler yapılacağını söylemişti

Öğretmenler Sayfasın'da yer alan açıklamaya göre Bakan Yusuf Tekin bugün Van'da yapmış olduğu ziyarette Öğretmenlerle görüştü ve burada yönetici atama yönetmeliğinde yapılacak değişikliklere ilişkin ipucu verdi!

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Okul müdür ve yardımcılılarına il dışı tayin hakkı geliyor!

 Bakan Tekin'in Van'da yapmış olduğu açıklamasında yöneticilerin, okul müdürü, okul müdür yardımcıların il dışı tayinlerinde okul müdürü ve ya yardımcısı olarak yer değişikliği hakkı verileceği iddia edildi.

Öğretmenler Sayfası'nda yapılan açıklama şöyle

'Bakan Yusuf Tekin bugün Van iline yapmış olduğu ziyarette Öğretmenler ile yapmış olduğu görüşmede: Yöneticilerin, Okul Müdürü,Okul Müdür Yardımcıların il dışı tayinlerinde yine aynı şekilde okul müdürü ve ya Okul Müdür Yardımcısı olarak yer değişikliği talebinde bulanabileceklerini ifade etti. 

Bu düzenlemelerin yeni yönetici atama yönetmeliğinde yer alması bekleniyor.'

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.