Milli Savunma Bakanlığından tüm askeri personele promosyon talimatı! En az 25 bin TL olur mu?

Milli Savunma Bakanlığından tüm askeri personele promosyon talimatı! En az 25 bin TL olur mu?
Milli Savunma Bakanlığı tüm askeri birliklere promosyon talimatı gönderdi. Promosyonlar için tüm askeri birliklere talimat gitti. Milli Savunma Bakanlığı tüm askeri birliklere talimat göndererek promosyonların güncellenmesini istedi

10 Kasım'da yayımlanan haberde, Ege Ordu Komutanlığının, Ziraat Bankasına bir yazı yazarak 2021 yılında imza altına alınan promosyon sözleşmesinin güncellenmesini istediğine yer verilmişti.

Ege Ordu Komutanlığından yazılan yazıda 5 Şubat 2021 imzalanan promosyon miktarının çok düşük kaldığı ve güncellenmesi gerektiği belirtilmişti.

TGRT Haber Genl Yayın Yönetmeni Ercan Seki sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın tüm askeri birimlere talimat verdiğini kendisine ifade ettiğini söyledi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bakan Akar'ın Ercan Seki'ye yaptığı açıklamaya göre, hızla en z beş bankadan teklif istenecek. Kamu olup olmadığına bakılmaksızın en yüksek teklif veren banka ile promosyon anlaşması imzalanacak.

Hali hazırda Türk Silahlı Kuvvetlerinde aylık 200 TL'lik promosyon ücreti alınıyor.

Güncelleme talebinin uygun görülmesi halinde, Emniyet Genel Müdürlüğünün 3 yıl için yaptığı 27 bin veya Adalet Bakanlığının yaptığı 3 yıl için 25 bin TL'lik anlaşmanın temel kabul edilmesi bekleniyor
Gazete Memur

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.