Müdür dört yıl işe gitmeden maaş almış

Müdür dört yıl işe gitmeden maaş almış
Karabük İl Özel İdaresinde Emlak ve İstimlak Müdürü Hüseyin Nuri Karakaş, dört yıl önce görevden alınmış ve o tarihten bu yana işe gitmeden maaş almış

Karabük İl Özel İdaresi’nde Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görev yapan ve 4 yıl önce müdürlük kadrosuna dokunulmadan arşiv sorumluluğuna atanan Hüseyin Nuri Karakaş’ın dört yıldır işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı.

Emlak ve İstimlak Müdürüyken yaptığı bir ihalede ortaya çıkan usulsüzlükten dolayı hakkında soruşturma açılmadan, Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’un talimatı ile görevinden alınarak, arşiv görevliliğine atanan Hüseyin Nuri Karakaş’ın 4 yıldır işe gitmediği ve hiç mesai yapmadığı iddiası gündeme düştü.

Arşiv Sorumlusu Olan Müdür, Dört Yıl İşe Gitmeden Maaş Almış

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
İl Özel İdarenin, Bağ Essan Sanayi Sitesindeki bir binada bulunan arşiv odasında görevlendirilen Hüseyin Nuri Karakaş’ın dört yıldır hiç mesai yapmadığı ve işe gitmediği, fakat her ay bankamatikten müdür maaşı aldığı öğrenildi.   

İl Özel İdaresinde Müdür kadrosuna sahip olan Karakaş’ın dört yıl boyunca işe gitmeden her ay 17 Bin Lira civarında maaş aldığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Karakaş 4 Yıl Yatmış, Genel Sekreter Mehmet Uzun Bakmış
Hüseyin Nuri Karakaş’ın dört yıl boyunca işe gitmemesine ve hiç mesai yapmamasına ise amiri olan Genel Sekreter Mehmet Uzun’un ise bu zamana kadar hiçbir işlem yapmadığı, tutanak tutmadığı ve uyarmadığı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Son bir aydır Karakaş’ın işe gitmediğini öğrenen Vali Fuat Gürel ise konuyu Genel Sekreter Uzun’a sorunca, son birkaç haftadır işe gelmediği yönünde tutanak tutulduğu ve hakkında inceleme başlatıldığı da ifade ediliyor.

Karabük İl Özel İdaresi Devletin Çiftliği mi?
Yaklaşık 300 kişinin istihdam edildiği Karabük İl Özel İdaresinde bu şekilde işe gitmeden maaş alan başka isimlerinde olduğu öne sürülürken, bir müdürün nasıl oluyor da dört yıl boyunca işe gitmeden maaş almasına ise ‘İl Özel İdare Devletin çiftliği olmuş’ yorumlarına yol açıyor.

2004'de Eflani Belediye Başkan Adayıydı
Dört yıl boyunca hiç işe gitmeden müdür maaşı aldığı yönünde iddialar ile karşı karşıya kalan Hüseyin Nuri Karakaş, 2004 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Eflani İlçesi Belediye Başkan Adayı olmış ve seçimi kaybetmiş, o tarihte halen şimdiki Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Saadet Partisi adayı olarak seçimi kazamıştı..

karabuknethaber.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.