Okul müdürüne, 4 buçuk yıl hapis cezası!

Okul müdürüne, 4 buçuk yıl hapis cezası!
İngiltere'de 2 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunan okul müdürü önce tutuklandı ardından mahkeme 4 buçuk yıl hapis cezası verdi!

İngiltere'de bir öğretmenin, okul müdürünün 13 yaşındaki iki kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğunu farketmesiyle müdür tutuklandı.

Okul müdürünün kişisel bilgisayarında ise çocuk istismarına ait görüntüler bulundu. Başka bir öğretmenin fark etmesiyle durum polise bildirildi. Mahkemede suçlu bulunan Blackmore, 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 Okul müdürünün kişisel bilgisayarında ise çocuk istismarına ait görüntüler bulundu.

BAŞKA BİR ÖĞRETMEN FARK ETTİ

59 yaşındaki Angus Blackmore iki küçük kız öğrencisine cinsel saldırıda bulundu.Okul müdürünün istismarını okulda bulunan başka bir öğretmen fark ederek durumu polise bildirdi.

BİLGİSAYARINDA İSTİSMAR GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

Mahkemeye çıkan Blackmore, çok fazla alkol aldığını söyleyerek kendini savundu. Müdürün okuldaki dizüstü bilgisayarında çocuk istismarı görüntülerine ulaşıldı. Blackmore, dört cinsel saldırı suçlamasından suçlu bulundu ve 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

sondakika.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.