OMM Birliği Platformundan Tüm Kamuoyuna

OMM Birliği Platformundan Tüm Kamuoyuna
Orman Mühendisine yapılmaya çalışan linç girişimi tüm OGM Personeline yapılmaktadır. Bir tarafta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahiller, diğer tarafta mevcut siyasi iktidarı bu afetle köşeye sıkıştırmaya çalışan siyaset teröristleri birlik olmuş canını dişine takan, gece gündüz hiç durmadan yangın yerinde alevlere mücadele eden meslektaşlarımıza ağır hakaretler ve iftiralarla saldırıyorlar.

İzmir'de çıkan orman yangınını söndürmek ve kontrol altına almak için karşı ateş tekniği uygulayan Orman Mühendisine yapılmaya çalışan linç girişimi tüm OGM Personeline yapılmaktadır. Bir tarafta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahiller, diğer tarafta mevcut siyasi iktidarı bu afetle köşeye sıkıştırmaya çalışan siyaset teröristleri birlik olmuş canını dişine takan, gece gündüz hiç durmadan yangın yerinde alevlere mücadele eden meslektaşlarımıza ağır hakaretler ve iftiralarla saldırıyorlar. Hayasızca yapılan bu linç girişimleri hakkında gerek kurumumuzun gerek sendikaların gerekse OMMB platformunun yasal girişimleri mutlaka olacaktır. 

Ancak OGM çalışanları olarak susarsak ve sesimizi çıkarmazsak bu iş bilmez cahiller ve siyaset teröristleri bunu alışkanlık haline getireceklerdir. 
Bu cahil güruh ve (bilerek ya da bilmeyerek destek oldukları) siyasi teröristler 6 aydır yanan sibirya ormanlarına müdahale etmeyen ve ellerinde yüzlerce yangın söndürme uçak ve helikopteri bulunan rusyayı görmemişler, ancak yapmış olduğu teknik müdahale ile bir köyün yanmasını engelleyen Orman Mühendisimiz Sayın Özkan ÖZBEDEL'i, anlamadan, dinlemeden, araştırmadan linç etmeye kalkmışlardır.

Bir kere bile yangın görmemiş, ciğerlerini elmalı, muzlu, karpuzlu nargileden başka dumanla doldurmamış cahiller  kalkmış "DEVLET GÖREVLİSİ ORMAN YAKIYOR" diye yaygara koparıyor. Bu densizlerin beğenmediği Orman Mühendisimiz bir köyü yanmaktan kurtarmıştır. Elinde mendille peşinden giderseniz bir hafta is tükürdüğünü göreceksiniz. 
Günlerce uyumadan, aman yangını kaçırmayalım diyerek canını dişine takan adamlar kuru ekmekle karınlarını doyurup aldıkları maaşlarının hakkını misliyle verirken tv başında çayını yudumlayıp ahkam kesmek, bu afeti kullanıp popülist siyaset yapmak vatana ihanet etmektir. 

Bizim için yanan sadece ağaç değil binlerce canlının hayatıdır.  OGM  personeli vazifesini önce evine helal ekmek getirmek için, sonra devletine ve milletine hizmet etmek için, en önemlisi de Allah rızası için yapmaktadır. Üç beş siyasetçi ufak tefek oy devşirip popüler olacak diye kimse ne mesleğimize, ne kurumumuza, ne de meslektaşlarımıza hakaret edemez! Bu kurumun personelleri olarak kurumumuzla ve yaptığımız işle gurur duymaktayız. Cansiperane bir şekilde yangınla, kaçakçılıkla ve  her türlü Orman zararlısına karşı mücadele eden meslektaşlarımızla da iftihar ediyoruz. ORMANCI OLMAK BİR ŞEREFTİR VE BUNUN HAKKINI VERMEK İSE VİCDAN BORCUDUR.  Bu işi hakkıyla yapan ve kurumumuzun yüz akı olan Orman Mühendisimiz Sayın Özkan ÖZBEDEL beye mesleğimizin yüz akı olduğu ve yaptığı işin hakkını verdiği için OMMB ve tüm OGM çalışanları adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah Sizi darda koymasın..

Not: Karşı ateş ne zaman ve nasıl kullanılır diye merak edenler bir zahmet araştırsınlar. Ahkam kesmeye sıra gelince herkes bilirkişi oluyor. İki dakika emek verin ve araştırın!

ORMAN MUHAFAZA MEMURLARI BİRLİĞİ PLATFORMU 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum