Ümit Demirel: Mayıs ayına kadar Yardımcı Hizmetler kaldırılacak, 3600 ek gösterge kapsamı genişletilecek

Ümit Demirel: Mayıs ayına kadar Yardımcı Hizmetler kaldırılacak, 3600 ek gösterge kapsamı genişletilecek
Teç-Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı. 24 Aralık 2022 Tarihinde Ankara Büyük Anadolu Otel’de Gerçekleşen TEÇ-SEN İl Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantımız Büyük Bir Çoşkuyla Yapıldı.

Teç-Sen Genel Başkanı Ümit DEMİREL yaptığı konuşmada; 

Şimdi Değerli Kamu Çalışanları Sizlere Bugünün Tarihini Verdiğimiz Müjdeleri Açıklama Zamanı Geldi. Çünkü Bu Baraj Oyunu 17 Yıldır Eylemlerle, Açlık Grevleriyle, Mitinglerle Mücadelesini Verdiğimiz Ve Sonuna Getirdiğimiz Bu İki Müjdeye Çökmek İçin Yapıldığı Çok Açıktır.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk Müjdemiz Yardımcı Hizmetler Sınıfında Görev Yapan Devlet Memurlarınadır. Evet Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Masada 3 Teklif Vardır. Bunlardan Birisi Seçim Gününe Kadar Kabul Edilecektir. Birinci Teklif Bizimde Teklifimiz Olan Yardımcı Hizmetler Sınıfında Görev Yapan Kamu Çalışanlarının Eğitim Durumuna Uygun Kadrolara Atanmasıdır. İkinci Teklif Yüksek Okul Mezunlarının Memur Kadrosuna Atanması Ve 3. Teklif Olarak Da Ki Milyonlarca Üyesi Olan Sendikanın Teklifi Olan Lisans Mezunlarının Genel İdari Hizmetler Sınıfına Atanmasıdır.

Bizi Her Ne Kadar Sahada, Alanda Ve Masada Görmek İstemeselerde, %2 Sendikal Barajı İle Bağımsız Sendikaları Sahadan Çekmeyi Amaç Edinselerde, 17 Yıllık Emeğimize Çökmek İçin Operasyon Çekselerde… Kabul Edilecek Olan Teklif Yine Bizim Teklifimiz Olacaktır. Yardımcı Hizmetler Sınıfında Görev Yapan Tüm Kamu Çalışanları 1 Defaya Mahsus Eğitim Durumlarına Uygun Kadrolara Atanacaktır.

İkinci Müjdemiz İse 5 Ay Önce Kanunlaştırılan Ve Yaklaşık İki Buçuk Milyon Kamu Çalışanlarına Tek Kalemde Verilen 3600 Ek Göstergenin Kapsamının Genişletilmesidir. 3600 Ek Göstergenin Kapsamının Nasıl Genişleyeceği Konusunda Da 3 Teklif Masadadır.

Bunlardan Birincisi Yine Bizimde İsteğimiz Olan 1.Dereceye Gelen Kamu Çalışanlarının Tümüne 3600 Ek Gösterge Verilmesidir. İkincisi İse Sadece Kamu Şeflerine Ve Teknikerlere 3600 Ek Gösterge Verilmesidir. En Son Teklif İse Dayatılan Teklif Budur. Tazminat Yansıtma Oranlarında Artış Yapılmasıdır.

Mayıs Ayına Kadar Gerek Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması Ve 3600 Ek Gösterge Kapsamının Genişletilmesi Sorunları Çözülecektir. Araya Bayram İkramiyesini Sıkıştırmak İstiyoruz. Bu Konuda Da Yine Teç-Sen Olarak Alanda, Eylemde Olacağız. 16 Yıldır Kamu Çalışanlarının Yanında Olduk, Oluyoruz Ve Olmaya Da Her Daim Devam Edeceğiz.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.