'Yardımcı hizmetler sınıfı, MHP'den bir adım atmasını bekliyor!'

'Yardımcı hizmetler sınıfı, MHP'den bir adım atmasını bekliyor!'
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin taleplerini dile getirdi.

ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) - “SAVDES-SEN” adında bir sendikamız var; Savunma, Büro ve Teknik Hizmetleri Sendikası yetkilileri, geçen hafta geldiler, Mecliste hepimizle görüştüler, taleplerini dinledik. Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılmasını talep ediyorlar. Bu konu, bizimle birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin de seçim beyannamesinde bulunuyor.

MHP'den bir adım atmasını bekliyorlar

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Beş yıl boyunca iktidara her konuda destek olup kendi beyannamesindeki bu sözü yerine getirme konusunda Milliyetçi Hareket Partisinin bir adım atmasını bekliyorlar ama bu adım bir türlü gelmiyor.

Aynı şekilde, getirilecek olan, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi düzenlenmesinin bu hizmet sınıfında çalışan tüm personeli kapsamasını talep ediyorlar.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.