Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları 12 Yıldır Mağdur!

Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları 12 Yıldır Mağdur!
Bizler Maliye Bakanlığına bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları olarak görev yapmaktayız.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı olarak Türkiye’nin her bir yerinde görev yapan ve mesleğe onlarca sınav ve mülakat aşamalarından geçerek giren Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları 666 sayılı k.h.k ile 12 yıldır mağdur edilmektedir.
WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz aylarda TBMM Dilekçe Komisyonu’na 30.000 üzeri imzalı dilekçe ile başvuran ve yaklaşık 150.000 kişilik bir aileyi oluşturan Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları , gerek medya, gerek yerel ve ulusal basın, gerekse siyasilere elden dosya vererek mağduriyetlerini dile getirmiş olsalar da hala 12 yıllık hasretin sürdüğünü ve bu mağduriyetin giderilmediğini dile getirmekteler.

Seçim öncesi torba yasaya kendileri ile ilgili bir madde eklenerek özlük haklarının iyileştirilmesini, merkez-taşra ayrımının sona erdirilmesini, kısacası Meclise vermiş oldukları 30.000 üzeri dilekçenin dikkate alınmasını talep ettikleri beyan edilmiştir.

Yeterliğe Tabi Gelir Uzmanları Derneği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.