Emekliler KISKANACAK: İşçi ve Memurlara 30 Bin 200 Lira Promosyon Müjdesi Geldi!

Emekliler KISKANACAK: İşçi ve Memurlara 30 Bin 200 Lira Promosyon Müjdesi Geldi!
Kamuda çalışanlara promosyon müjdesi var! Son dakika gelişmesine göre, memur ve kamu işçilerine 30 Bin 200 Lira ikramiye içeren, protokol imzalandı.

2024 yılı Nisan ayında memur ve işçilere müjdeli bir haber geldi. Memurlara ve kamu işçilerine maaş promosyonu karşılığında 30.200 TL ödeme yapılacak. Ayrıntılar haberimizde...

Nisan ayının son günlerinde kamu işçileri ve memurlar için imzalanan avantajlı protokol duyurusu, Havza Belediyesinden geldi. Maaş ödemeleri kapsamında yapılan görüşmeler sonucunda, personele ödenecek promosyon miktarı netlik kazandı. Buna göre Havza belediyesinde görevli memur ve kadrolu işçiler yapılan promosyon ihalesi neticesinde 30 bin 200 lira almaya hak kazandı. 7 bankanın katıldığı ihale sonucunda en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası maaş promosyon ihalesini 3 yıllığına aldı.

Bu haber Havza Belediyesi çalışanlarını tam anlamıyla sevince boğdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.