İlçe Milli Eğitimde, memurlar zamanında işe gelmeyince Valilik harekete geçti!

İlçe Milli Eğitimde, memurlar zamanında işe gelmeyince Valilik harekete geçti!
Bugün erken saatte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden bir vatandaş, mesai saatinde hiçbir memuru bulamayınca o anları kameraya çekti. Olaya ilişkin valiliğin harekete geçtiği bildirildi.

İzmit İlçe Eğitim Müdürlüğünde meydana gelen olayda, bir vatandaş, sabah mesainin başlamasına rağmen memurların yerinde olmamasını görüntüleyerek, resmi makamlara şikayette bulundu.

Bugün İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir vatandaşın iddiasına göre mesai saatinde hiçbir memur iş başında değildi. Vatandaş, mesai saatleri içerisinde ( saat 8:30’da) İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti ancak hiçbir memuru bulamadı. Bu anları cep telefonu ile kayda alan vatandaş, “İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde memurların keyfini bekliyoruz” diyerek sitem etti.

Hiçbir memurun neden mesaiye başlamadığı bilinmemekle birlikte, konuya ilişkin valiliğin inceleme başlattığı bildirildi.

NOT: HABERİMİZLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum