Memurların sosyal denge sözleşmesi imzalandı: Maaşlara ilave ödeme yapılacak

Memurların sosyal denge sözleşmesi imzalandı: Maaşlara ilave ödeme yapılacak
Memurları sevince boğacak gelişme! ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı. Memurların maaşlarında artış sağlayacak sosyal denge sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli personel ek gelir alacak.

Sosyal denge tazminatı kimlere verilir? Memurlar en yüksek sosyal denge tazminatı veren belediyeri araştırıyor. Yerel seçimlerin ardından 5 farklı ildeki belediyeler, memur maaşlarında önemli iyileştirmeler sağlayacak "sosyal denge tazminatı" sözleşmelerine imza attıldı. İşte detaylar...

HATAY - Antakya Belediyesi’nde görevli memurlara müjdeli haber: Antakya Belediyesi MEMURLARI kapsayan sosyal denge tazminatı için tavan ücretten sözleşme imzalandı.

HATAY- İskenderun Belediyesi’nde görev yapan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi en üst seviyeden imzalandı.

Kırıkkale Belediyesi' nde görevli memurları ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi en üst orandan imzalandı. Belediyede görevli memurlara yönelik sosyal denge tazminatının %100 zamlı verilmesine yönelik protokolün imzaladığını açıklandı.

KAYSERİ- HACILAR Belediyesi, Belediye memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Isparta İl Özel İdaresinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.Sözleşme hükümlerinden, İl Özel İdaresinde memur kadrosunda görev yapan tüm personel yararlanacak. Sözleşme, kamu görevlileri toplu sözleşme sürecine bağlı olarak 01 Nisan 2024 ile 31 Aralık 2025 tarihleri arasında geçerli olacak.

SAMSUN- İlkadım Belediyesi'nde çalışan memurların aylıklarına ilave olarak verilecek olan sosyal denge sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

SAMSUN- Havza Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi yenilendi.

Etiketler :