Memurların toplu sözleşme ikramiyesinDE yeni gelişme: Kanun teklifi sunuldu...

Memurların toplu sözleşme ikramiyesinDE yeni gelişme: Kanun teklifi sunuldu...
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ı ziyarette, memurların toplu sözleşme ikramiyesine ilişkin hazırladıkları teklifi Bakan'a sunduklarını belirtti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci açıklamasında;

''Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Sn. Vedat Işıkhan’ı Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Türkeş Güney ile ziyaret ettik.

Ziyaretimizde, Anayasa Mahkemesi kararıyla iptal edilen toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden hayata geçirilmesi ve Milyonlarca memurun beklediği toplu sözleşme ikramiyesinin geriye dönük olarak tekrar yürürlüğe girmesi için hazırladığımız kanun teklifini Sayın Bakan’a sunduk.'' dedi

Öte taraftan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme ikramiyesiyle ilgili olarak;

''Memur-Sen Heyeti olarak; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan ile Çalışma Hayatının Çözüm Bekleyen Sorunlarını Görüştük. Görüşmede; AYM tarafından iptal edilen ve sendika üyesi kamu görevlilerimizi aylık 345 ₺ zarara uğratan Toplu Sözleşme İkramiyesi’nin yeniden düzenlenmesini, Sayın Bakana ilettik.'' dedi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum