Profesörden Memur ve Emekli Zammında KÖTÜ Haber: Maaşlarda Yeni KARAR!

Profesörden Memur ve Emekli Zammında KÖTÜ Haber: Maaşlarda Yeni KARAR!
Milyonlarca memur ve emekli maaş zamları için Temmuz ayına odaklanmışken çok çarpıcı bir iddia gündemi salladı. Maaş artışlarını olumsuz etkileyecek açıklama ünlü ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu'dan geldi. İşte haberimizin detayları...

Memur ve emekliler bu haberi kaçırmamalı! Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Profesör Doktor Şenol Babuşçu, 2024 Temmuz döneminde memur ve emekli maaşlarında beklenen riski açıkladı. Detayları haberimizde bulabileceksiniz...

Şenol Babuşcu 2024 Temmuz ayında memur ve emekli maaş zammında neler olacağına ilişkin öngörüde bulundu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

EMEKLİ VE MEMURA KÖTÜ HABER

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Babuşçu, "Ekonomi yönetimi seçim sonrasına bıraktığı vergi ve zamları yılın ilk altı ayı enflasyonu yüksek çıkmasın diye 1 Temmuz’dan itibaren yapmayı planlıyor ilk 6 ay enflasyonu düşük çıksın Düşük çıkarmadaki amaç memur ve emekli Temmuz maaş zamlarının düşük olmasını sağlamak…" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.