Şubat ayında işçilere büyük müjde! 30.000 TL promosyon ödenecek

Şubat ayında işçilere büyük müjde! 30.000 TL promosyon ödenecek
Bankaların maaş promosyonları konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda gün gün yeni anlaşmalar yapılarak işçi ve memurlara ödemeler yapılıyor...

2024 Şubat ayı promosyonları merakla bekleniyor. Ancak, bankaların, mart ayı itibariyle promosyonlarda daha da artış yapacağı yönde tahminler bulunuyor . Hal böyleyken kamu kurumlarının yetkilileri, çalışanların refahına uygun teklif veren bankalarla promosyon anlaşması sağlamaya çalıyor.

Bu şartlar altında son promosyon anlaşmaları şu şekilde duyuruldu:

ŞANLIURFA BELEDİYE PROMOSYONU

Şanlıurfa Belediyesi, çalışanlarına müjdeli haberi verdi. Belediye, maaş promosyon ihalesinin 30.000 TL ile TEB'de kaldığını açıkladı.

BORNOVA BELEDİYESİ PROMOSYON ANLAŞMASI

İşçilere yönelik promosyonları promosyon açıklamasının yapıldığı diğer bir belediye de Bornova Belediyesi tarafından yapılmış bulunuyor. Daha önce imzalanan 13.000 TL promosyon ödemesi düşük geldiği gerekçesiyle anlaşma feshedilmişti. Geçtiğimiz günlerde belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre 20,500 TL teklif veren banka ile anlaşıldığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.