Milli Eğitim Bakanlığında yeni dönem başlıyor: İl ve ilçe müdürleri DEĞİŞİYOR!!!

Milli Eğitim Bakanlığında yeni dönem başlıyor: İl ve ilçe müdürleri DEĞİŞİYOR!!!
Seçimlerin ardından, MEB'de yeni dönem için süreç başlıyor: Merkez ve taşra teşkilatında önemli makamlarda bulunan isimlerin değişmesi bekleniyor. Bu kapsam da Milli Eğitim Bakanlığında ilk olarak il bazında revizyon başlıyor!

Daha önce yaptığımız haberde 31 Mart seçimleri sonrası Milli Eğitim Bakanlığında il ve ilçe bazında ciddi bir revizyona gidileceğini belirtmiştik. Seçim sonuçları sebebiyle bu durumun daha da kesinleştiğini söyleyebiliriz.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarında değişimlerin kısa sürede yaşanması bekleniyor.

Özellikle seçim hezimeti yaşanan il ve ilçelerde bu değişimin geniş çaplı olacak.

Bakanlık düzeyinde bakan yardımcısı, genel müdür ve daire başkanlarıyla ilgili değişim haberlerini yakında sitemizde bulabileceksiniz.

İl ve ilçe bazında koltuğunu işgal ettiğini düşündüğünüz, değişim beklediğiniz il ve ilçeleri yorumlarda belirtebilirsiniz.

mebpersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
31 Yorum