Şube müdürleri ile görüşmeyen milli eğitim müdürleri var!

Şube müdürleri ile görüşmeyen milli eğitim müdürleri var!
İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, şube müdürleri ile görüşmediği gerekçesiyle eleştirildi.

Türk Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Kamuran Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ı eleştirdiği açıklamasında, “Kurumda sadece ildeki milli eğitim müdür yardımcıları ile görüşen, şube müdürleri ile dahi görüşmeyen bir milli eğitim müdürümüz var.” dedi.

Şube müdürleri ile dahi görüşmeyen müdürümüz var

Eskişehir Milli Eğitim Müdürü, telefonla görüşebiliyoruz ancak iletişime açık bir insan değil. Bunu kurumda da görebiliyoruz. Kurumda sadece ildeki milli eğitim müdür yardımcıları ile görüşen, şube müdürleri ile dahi görüşmeyen bir milli eğitim müdürümüz var. Sendikalar, STK’lar Milli Eğitim Müdürüne rakip değil, Milli Eğitim Müdürlüğünün çözüm ortağıdır. Biz sendikalar olarak milli eğitim müdüründen kanuna aykırı bir şey istemeyiz. Ama gördüğümüz eksiklikleri de bildirmek isteriz. Milli Eğitim Müdürü sendikalar ile görüşüp sahadaki sorunları sorması gerekiyor. Çünkü milli eğitimde görev yapan maalesef şube müdürleri olsun, milli eğitim müdür yardımcıları olsun okulları bilmiyorlar. İlimizde görev yapıp şu okul nerede desen bilemeyecek şube müdürleri var. Bu kişilerin sorunları da bilme şansı yok. Ama biz sendikalar olarak her sene ortalama her okulumuzu bir defaya mahsus olmak üzere ziyaret ederiz. İlçeleri de, en uzak okulları da, merkezdeki okulları da ziyaret ederiz. Milli eğitim müdürlüğünde böyle bir çalışma görmüyorum maalesef.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum