Teftiş kuruluna şikayet edilen okul müdürü hakkında yeni gelişme!

Teftiş kuruluna şikayet edilen okul müdürü hakkında yeni gelişme!
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen tarafından çeşitli nedenlerle şikayet edilen okul müdürünü açığa aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat il ve ilçe milli eğitim müdürlerine teşekkür etti.

Genel Başkanı Oğuz Özat twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada okul müdür hakkındaki yeni gelişmeyi şöyle duyurdu:

Seydişehir'de Egitim Gücü Sen olarak Bakanlık Teftiş Kuruluna suç duyurusunda bulunduğumuz okul müdürünün soruşturmanın selameti açısından açığa alındığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir.

Süreci hassas ve objektif şekilde yürüten Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz. Ülkemizin herhangi bir bölgesinde mobinge angarya'ya maruz kalan üyemizin bildirmesi yeterlidir, yanındayız. Başı dik, huzurlu okuluna gitmesini sağlamak görevimizdir.

NE OLMUŞTU?

Temmuz ayında Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat sosyal medya üzerinden okul müdürü hakkında aşağıdaki açıklamayı yaparak yetkilileri göreve çağırmıştı.

Seydişehir de okul müdürünün öğretmenlere uyguladığı ve kendisinin de yaptığı usulsüzlükler şikayet edildiği halde soruşturma açılmadığına dönük tarafımıza gelen bilgiler üzerine aşağıdaki paylaşımı yapmıştım. sonrasında Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü müzün, Seydişehir Eğitim Gücü Sen ilçe başkanımızla görüşmesi ve bizimle görüşmemizde bize verdiği bilgiye göre " ilgili öğretmenin şikayeti üzerine hemen soruşturma açtığını konuya hassasiyetle yaklaştığını objektif şekilde müfettiş talep ettiğini bize belirtmiştir, iletişimsizlik sonucu oluşan bu durumun cözümlendiğini İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürümüzün objektif şekilde süreci yürüttüğüne inanıyoruz, kedilerine tesekkur ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle ilgili aşağıdaki sorgularımızın bize dönük olarak çözümlendiğini ifade ediyorum kendilerine teşekkür ediyorum. Okul müdürü ile ilgili idari süreci de özellikle takip ediyoruz .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum