Okul müdürü Sadri Karaömeroğlu, il müdürü oluyor!

Okul müdürü Sadri Karaömeroğlu, il müdürü oluyor!
Okul müdürünün adı, il müdürlüğü için geçiyor. Boşalan Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne lise müdürü Sadri Karaömeroğlu’nun atanacağı iddia edildi.

Bir süredir boş bulunan Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü için, Rize’de eğitimcilerin yakından tanıdığı isim konuşuluyor.

İl Müdürlüğü’ne sürpriz isim!

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanlığı kararnamesi sonrası boş kalan Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğuna, Rize’de eğitim camiasının yakından tanıdığı bir isim getirilecek. Kamuoyuna yansıyan bilgiye göre bu isim, Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadri Karaömeroğlu olacak.

Sadri Karaömeroğlu 1966 Rize doğumlu olup, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi İşletme Eğitimi Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Özel sektör ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde birçok görev alan Karaömeroğlu halen Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum