Kamudaki 8 müdür belediye başkanı olmak için istifa etti: İşte isim listesi...

Kamudaki 8 müdür belediye başkanı olmak için istifa etti: İşte isim listesi...
Kamuda görev yapan bir çok müdür ve bürokrat 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde çeşitli partilerden aday adayı olacağını açıkladı.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli seçimlerde belediye başkanlığına aday olan müdür isimleri şöyle:

1- Hasankeyf Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 22 yıldır Müdür olan Şehmus Bıçakçı, Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

2- Perşembe Belediye Başkanlığına, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi eski özel kalem müdürü Nusret Aykut, aday oldu.

3- Erenler Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olan Mehmet Şehit, Serdivan Belediye Başkan aday adaylığı kolları sıvadı.

4- Ellvanpazarcık Belediyesinde 2015 yılından beri Mali Hizmetler Müdürü olan Ümit UZUN, Elvanpazarcık Belediyesi başkan adayı adayı olmak için yola çıktı.

6- Edirne'de uzun yıllar Kızılay Şube Müdürü olarak görev yapan Kadir Çakay, AK Parti Edirne Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

7- Van Tapu ve Kadastro Müdür Yardımcısı Eyüp Kızıltaş, memleketi Tuşba'dan Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurunu tamamladı.

8- Kandıra Belediye Başkan adaylığı için, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark’ta İdari İşler Müdürlüğü görevini yürüten Yakup Karaaslan, istifa etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.