Tüm polisleri ilgilendiren müjdeyi, Bakan Ali Yerlikaya açıkladı

Tüm polisleri ilgilendiren müjdeyi, Bakan Ali Yerlikaya açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya müjde verdi: Polislerin çalışma saatleri değişiyor...İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ve jandarmanın yoğun çalışma saatlerine yönelik düzenleme üzerinde çalışıldığını açıkladı.

Emniyet personelinin yıpratıcı mesai saatleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tüm polislere 12-36 çalışma sistemi getirilmesi için yoğun çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Daha önce de polislerin çalışma sistemi üzerine açıklamalarda bulunan Bakanı Yerlikaya bugün memurlar.net editörünün sorusu üzerine yeni gelişmeleri duyurdu...İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın gerçekleştirdiği medya buluşmasında . Memurlar.net Genel Yayın Yönetmeni Edip Üzen'in sorusuna cevabı şöyle....

Polislerin yoğun çalışma saatleri ile ilgili sorunu Bakan Yerlikaya'ya ilettik.

İşte Memurlar.net olarak Ali Yerlikaya'ya sorduğumuz soru ve cevabı

Soru: Polisler zaman zaman 12-12 gibi çalışma şartlarına maruz kalıyor. Bununla ilgili çalışma yapılıyor mu?

Cevap: Konuyu çalışıyoruz. Bizler de 12-36 olsun istiyoruz. Bunun için de gayret ediyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğümüz çok titiz bir çalışma yürütüyor. Çalışma arkadaşlarımızın koşullarını iyileştirmek temel prensiplerimizden biri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum