Yardımcı Hizmetler Sınıfı ve 3600 Ek Gösterge Talebi Yeniden Gündemde

Yardımcı Hizmetler Sınıfı ve 3600 Ek Gösterge Talebi Yeniden Gündemde
Seçimlerin ardından, yardımcı hizmetler, 3600 ek gösterge, öğretmenlik meslek kanunu ve maaşlara yönelik sendikalardan yeni açıklamalar gelmeye başladı. İşte detaylar...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan memurlarla ilgili önemli açıklamalar geldi. Seçimlerin bittiği bilgisini paylaşan Genel Başkan Geylan, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı konusunda mağduriyetin giderilmesi için çağrıda bulundu. İşte Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan tarafından yapılan açıklama:

SEÇİMLER TAMAMLANDI, ARTIK İŞİMİZE BAKALIM!

31 Mart seçimleri, Türk toplumunun güçlü demokrasi kültürüne yakışır şekilde büyük bir olgunluk içerisinde tamamlandı. Ülkemizin geleceği için hayırlı olsun. Şimdi, artık, ertelenen ve yarım bırakılan işerimizi hızla tamamlama vaktidir..

- ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU: Öğretmenlik Meslek Kanunu, öğretmenlerimizin beklentilerini karşılayacak şekilde hızlıca yeniden güncellenmelidir.

-3600 EK GÖSTERGE: Ek gösterge düzenlemesindeki eksikler tamamlanmalı, söz verildiği şekilde 1. dereceye inmiş memurlarımızın ek göstergesi 3600 olarak hayata geçirilmelidir.

-YARDIMCI HİZMETLER SINIFI: Kamu maliyesine hiçbir ilave yük getirmeyecek olan Yardımcı Hizmetler Sınıfındaki personelimiz, eğitim durumları ve yaptıkları fiili işe göre Genel İdari Hizmetler Sınıfına geçirilmelidir.

-MAAŞLARDA İYİLEŞTİRME: Tüm eğitim çalışanlarının insanca yaşayabileceği ekonomik standartlara kavuşturulması için tedbirler zaman geçirilmeden hayata geçirilmelidir.

HABERİMİZLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
24 Yorum