İl müdürünün görev süresi doldu! Yerine kim atanacak?

İl müdürünün görev süresi doldu! Yerine kim atanacak?
25 Ekim 2023 tarihi itibariyle görev süresi sona eren Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı'nın yerine kim atanacak?

Hatırlanacağı üzere Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı'nın görev süresi 24 Ekim 2021 de dolmuş ancak Sağlık Bakanlığı bu süreyi 2 yıl uzatmıştı. Sobacı’nın sözleşmesinin uzatılmasının ardından 25 Ekim 2023 tarihinde görev süresi tekrar doldu.

İKİ İSİM KONUŞULUYOR

Habercim19.com sitesinin edindiği bilgilere göre; görev süresi sona eren Sobacı’nın yeniden il müdürlüğüne talip olduğu ancak Çorum Sağlık camiasında il müdürlüğü için yeni isim olarak Dr. Arif Pilgir’in isminin de konuşulduğu bildirildi.

YEREL SİYASETİN GÖRÜŞÜ ALINIYOR

İktidarın yerel temsilcilerinin sağlık il müdürlüğü için Sağlık Bakanlığı nezdinde isim önerilerinin alındığı belirtilirken, mevcut daire başkanlarının sözleşme sürelerinin ise 2024 Şubat ayına kadar devam ettiği öğrenildi.

Ömer Sobacı’nın sözleşme süresinin dolması nedeniyle sürecin yeni atama yapılana kadar vekaletle yürütüleceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.