İl sağlık müdürlüğünde 10 isim birden değişti!

İl sağlık müdürlüğünde 10 isim birden değişti!
Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde değişen 10 yeni ismi ve yeni görev yerlerini açıklıyoruz.

1- Mayıs 2018’den beridir Ordu Gürgentepe Devlet Hastanesi Başhekimliğini yürüten Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu Sağlık Müdürlüğüne Başkan Yardımcısı olurken,

2- Aybastı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emrah Çelenk ise Hakan Hacısalihoğlu’nun yerine Ordu Gürgentepe Devlet Hastanesi Başhekimliğine sözleşme imzaladı. 

3- Göğüs Cerrahi Uzmanı olan Dr. Sedat KOÇAL Ordu Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak sözleşme imzalarken,

4- Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılarından Dahiliye Uzmanı Dr. Aykut ÖZTURAN Ordu Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atanan bir başka isim oldu.

5- 2017 yılından beridir Ordu Sağlık Müdürlüğünde Uzman olarak çalışan Tıbbi Sekreter Bennu Şahin'in sözleşmesi sonlandırılırken, Safure Orallı Uzman olarak sözleşme imzaladı.

6- Samsun Sağlık Müdürlüğünde Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kamil GÜLER’de Ordu Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığına getirilen isim oldu. 

7- Uzm. Dr. Volkan Yıldız’da Ordu Sağlık Müdürlüğüne Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalarken

8- 2013 yılında Ordu Sağlık Müdür Yardımcısı olan Ertan Çelik’te Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalayan bir başka isim oldu. 

9- İç hastalıkları Uzmanı olarak Akkuş Devlet Hastanesinde Haziran 2019’da göreve başlayan Uzm. Dr. Ayşenur HOŞ ise aynı hastaneye Başhekim olarak sözleşme imzaladı. Ayşenur Hoş 2015 yılında Şehit Anneleriyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ulusal basında gündeme gelmişti. Trabzonlu olan Dr. Ayşenur Hoş, şehit haberlerinden etkilenerek şekeri yükselip hastaneye gelen şehit annesi Döne Okur’a yazdığı reçete, “Şehit Annesidir, Bir Öf Bile Demeyiniz” reçetesiyle gündeme gelmişti.

Yukarıda isimleri ve görevlerini ayrı ayrı verdiğimiz idarecilerin sözleşmeleri ÇKYS sistemine düşmüş, önümüzde ki günlerde görevlerine başlamaları bekleniyor.

10- Ünye Devlet Hastanesine Başhekim olarak Tamer Kutlu sözleşme imzalayarak görevine başladı.
SağlıkPersoneliHaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum