10 bin engelli atama bekliyor

10 bin engelli atama bekliyor
'10 bine yakın engelli atama bekliyor. Atama bekleyen engelli öğretmenlerle kamu kurum kuruluşlarında boş olan engelli kadrolarının doldurulması gerekiyor. Bir sosyal devletin 10 bin engelliye dahi iş bulamaması hem düşündürücü hem de bence ayıp.'

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER'İN 9 EKİM 2019 TARİHLİ TBMM KONUŞMASI – Sayın Başkan, bugün engelliler Çalışma Bakanlığının önünde atama taleplerini bir kez daha dile getirdiler. Ülkemizde engellilerin yaşadığı sorunlara iktidar duyarsız kalıyor. 10 bine yakın engelli atama bekliyor. Atama bekleyen engelli öğretmenlerle kamu kurum kuruluşlarında boş olan engelli kadrolarının doldurulması gerekiyor. Bir sosyal devletin 10 bin engelliye dahi iş bulamaması hem düşündürücü hem de bence ayıp. Çünkü onlar çalışmak istiyorlar. “Sadaka değil, iş istiyoruz." diye Çalışma Bakanlığının önünde bugün yaptıkları basın açıklamasına milletvekili arkadaşlarımızla gidip biz de destek verdik. İktidarı buradan engelliler sorununa duyarlı olmaya bir kez daha davet ediyorum.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.