AK Parti'de 3 Başkan Daha Görevden Alındı

AK Parti'de 3 Başkan Daha Görevden Alındı
İddiaya göre, AKP Lice, Bismil ve Kocaköy ilçe başkanları, ‘seçimdeki düşük performansları' gerekçe gösterilerek görevden alındı.

Diyarbakır'da,  Geçtiğimiz hafta 4 ilçe başkanı daha görevden alınmıştı.

Diyarbakır’da 7 Ekim'de olağanüstü kongreye gidecek olan ve 'değişim' mesajları verilmeye başlanırken 3 ilçe başkanının 'seçimdeki düşük performansları' gerekçe gösterilerek görevden alındığı iddia edildi.

İddiaya göre, AKP Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Kocaköy İlçe Başkanı Şerafettin Yiğit ve Lice İlçe Başkanı Abdülhaluk Tuncay görevden alındı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

DİĞER İLÇE BAŞKANLAIR UYARILDI

Bir diğer iddiaya göre, AKP İl Koordinatörü, Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur'un belediye başkanlığı için de istifasını istedi. Ancak Yağmur’un bunu kabul etmediği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre AKP İl Başkanlığı'na çağrılan diğer İlçe Başkanları ise uyarıldı. İlçelerdeki değerlendirme sürecinin devam edeceği ifade edildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

4 İLÇE BAŞKANI DAHA GÖREVDEN ALINMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz hafta benzer gerekçelerle Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere, Ergani İlçe Başkanı Fırat Dolu, Bağlar İlçe Başkanı Maruf Demir ve Yenişehir İlçe Başkanı Nupelda Kaya, “seçimdeki düşük performansları” gerekçe gösterilerek görevden alınmıştı.

halk tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.