AK Partili Ali İhsan Yavuz son anketi açıkladı

AK Partili Ali İhsan Yavuz son anketi açıkladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk canlı yayınında AK Parti'nin yaptırdığı son anketi açıkladı.

AK Parti'nin yaptırdığı son seçim anketi Ali İhsan Yavuz, tarafından CNN Türk'te açıklandı

ANKETTEKİ OY ORANLARINI AÇIKLADI!

- 2018 seçimlerinden bahsediyorum. Saadet Partisi hem kendi logosuyla girerken Cumhuriyet Halk Partisi'nden isim koydular. Bizde de açıkçası BBP'nin logo ile girmemesinin nedeni bu. Bu sefer geldiğinde BBP ben kendi ismimi koymak istiyorum dedi. Hangi partiye oy veriyorsanız oradan milletvekili çıkıyor. Bu sefer milletvekili dağıtımı önce ittifaklara değil partilere göre. Artık oylar kimseye yaramayacak. Ya Saadet Partisi vekil çıkaracak ya da o oylar boşa gidecek. Karamollaoğlu o yüzden alt ittifaklar oluşturalım diyor. Çünkü yeni seçim kanunları bunu zorluyor bir parça.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

- Bizde 4 partide kendi logosuyla seçime girecek. Müzakerede bir noktaya geldik ve bunları konuşmadık. Ama bundan sonra bunları konuşmayacağız diyemem. Vakit geçtikçe bazı şeyler anlaşılacak.

- Biz HÜDA PAR'la çok rahat oturduk ve kalktık. Ne yapacağımıza çok hızla karar verdik. Bizim listemizden yer vereceğiz. Karşılıklı uzlaşı içinde, bazı illerde net kazanabilecekleri yerlerden olmak üzere bir listede hızlıca anlaştık.

- ARGE ekibimizin yaptığı son ankete göre Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 53. AK Parti'nin oyu da yüzde 41'i geçiyor.

dünya.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.