MHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti

MHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti
Belediye Başkanı Orhan Yavuz neden istifa etti? Elazığ'ın MHP'li Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz partiden istifa ettiğini açıkladı.

Elazığ'ın MHP'li Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, söz verdiği hizmetleri getirmediğini belirterek, MHP’den istifa etti.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

BİRTAKIM SÖZLER VERDİM, YERİNE GETİREMEDİM
Vaatlerini yerine getiremediğini söyleyen Yavuz, "Seçimlere girmeden önce Maden halkına hizmet etmek için birtakım sözler verdim. Bugüne kadar birçok hizmeti ilçeme getiremedim. Birkaç yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yla ilçemize bir halı saha yapılması için görüştüm. Halı saha yapılacaktı, partimiz bu durumu öğrenince MHP’nin girişimleri ile halı saha yapıldı" dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

BİR SÜRE BAĞIMSIZ KALACAĞIM
"Ancak ilçemizin ihtiyacı olan birçok hizmeti maalesef bugüne kadar yerine getiremedik" diyen Yavuz, "Ben de bu durumu il başkanımız ile görüştüm ve yerel seçimler öncesi onların önünü açmak için karşılıklı anlayış içinde istifa ettim. Bir süre bağımsız kalacağım sonra bir karar vereceğim. İlçem Maden’e hizmet etmek için en doğru kararı vereceğimden kimse şüphe etmesin" ifadelerini kullandı.

milligazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.