Serdar GÜNDÜZ

Serdar GÜNDÜZ

Gazze'de İnsanlık Ölmesin!

On yıllardır her türlü insanlık dışı yöntemle Filistinlilere hayat hakkı tanımayan, keyfi cinayetler işleyen, Kudüs’ün ve Mescidi Aksa’nın kutsiyetine her türlü çirkin saldırı ve saygısızlığı alışkanlık haline getiren siyonist İsrail; esasen kendi baskı ve zulümlerinin neden olduğu, kendisinin yapageldiği türden üstelik de mahiyeti tartışmalı Hamas saldırısını bahane ederek, açık hava hapishanesi durumundaki Gazze’ye her türlü insani değeri ayaklar altına alan, yasaklı silah ve mühimmatların da kullanıldığı yoğun saldırılar düzenlemektedir.

Dahası, savaş ve insanlık suçu niteliğindeki saldırılara devam edeceğini beyan etmekle kalmayıp bir de tam ambargo uygulayarak soykırım yapma niyetini açıkça ortaya koymaktadır.

Alenen insanlık suçu işleyen siyonist İsrail rejimini ve başta sözde müttefikimiz ABD olmak üzere batılı destekçilerini, savaş hukukuna ve asgari insani değerlere uygun davranmaları konusunda uyarıyoruz.

Barbar saldırılara karşı mânen Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu beyan ediyor, bu çileli sürecin bağımsız Filistin Devletine ve müslümanların Mescidi Aksa’da huzurla ibadet edebileceği günlere vesile olmasını temenni ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Serdar GÜNDÜZ Arşivi