Okul müdür yardımcısından acı haber!

Okul müdür yardımcısından acı haber!
İş İnsanı Mehmet Ali Altındağın damadı eğitimci Mustafa Yaşar geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi

ACI KAYBIMIZ

Yaşar dün, gözyaşları arasında Şehitlik mezarlığında toprağa verildi. Edebiyat öğretmeni olan ve uzun süre Diyarbakır Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşarın ölümü, Eğitim camiasını yasa boğdu. Altındağ ve Yaşar Ailesinin acı gününde, sevenleri ve dostları yalnız bırakmazken, taziyeler Bağlar ilçesindeki Liceliler Yas evinde, kabul ediliyor.

Uzay Haber Televizyonu ile Söz Gazetesi yayın grubunun sahibi İş insanı Mehmet Ali Altındağ’ın damadı Eğitimci Mustafa Yaşar, hakkın rahmetine kavuştu. Yaşar geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süreydi, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi görüyordu.

TANSİYONA BAĞLI BEYİN KANAMASI

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Uzun yıllar Ziya Gökalp Lisesinde Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan ve bir süre Diyarbakır Öğretmenevi Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Eğitimci Mustafa Yaşar, geçtiğimiz Pazartesi günü Yenişehir ilçesindeki Forum AVM’deki Mado’da yakınlarıyla sohbet esnasında aniden rahatsızlandı.

Ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Yaşar, burada yapılan ilk müdahalede tansiyona bağlı “beyin kanaması” geçirdiği tespit edildi. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Eğitimci Yaşar, önceki gün akşam saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

YAŞAR YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

İş İnsanı Mehmet Ali Altındağ’ın damadı olan Yaşar’ın genç yaşta yaşamını yitirmesi, eğitim camiası başta olmak üzere ailesi eve sevenlerini yasa boğdu. Çevresinde sevilen ve sayılan kişiyle tanınan ve iki erkek çocuk babası olan Yaşar’ın cenazesi dün öğlen saatlerinde kılınan cenaze namazı sonrası, gözyaşları içerisinde, Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik mezarlığında toprağa verildi.

Altındağ ve Yaşar ailesinin fertleri, merhum Mustafa Yaşar’ın taziyesini, Bağlar ilçesindeki Toptancılar sitesi arkasında bulunan Liceliler yas Evinde kabul ediyor.

diyarbakirsoz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.