Türk Eğitim Sen il milli eğitimde yetkili oldu!

Türk Eğitim Sen il milli eğitimde yetkili oldu!
Türk Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, 2143 üye ile Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili sendika olduklarını açıkladı

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, yetkili sendika konusuna dair açıklamalarda bulunarak; "Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin Çanakkale Merkezde üye sayısı her türlü baskıya, karalamalara, iftiralara, iş birliğine ve algı yanıltmalarına rağmen, Üniversite dâhil edildiğinde toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir" ifadelerini kullandı.

Başkan Demirbaş; "Toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir"

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin; Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili sendika olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş; "Her Türlü idari, siyasi, bürokratik baskılara, tehdit, şantaj ve makam pazarlamalara, ittifaklara, iftira ve karalamalara rağmen Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de eğitimciler en güzel cevabı yetkide verdi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Türk Eğitim-Sen emek, hak, adalet, kimlik, erdem, ehliyet, liyakat, sevgi, barış, huzur, birlik-beraberlik ve ahlaktan yana tavır alır. Her türlü idari, siyasi, bürokratik baskılara, tehdit, şantaj, makam pazarlamalara, ittifaklara, iftira ve karalamalara rağmen, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili olmuştur. Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin Çanakkale Merkezde üye sayısı her türlü baskıya, karalamalara, iftiralara, iş birliğine ve algı yanıltmalarına rağmen, Üniversite dâhil edildiğinde toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir" şeklinde konuştu.

çanakkaleolay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.