Emekliler, İstedikleri En Düşük Maaşı Açıkladı

Emekliler, İstedikleri En Düşük Maaşı Açıkladı
Düşük emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için imza kampanyası başlatan Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi, istedikleri en düşük maaş tutarını kamuoyu ile paylaştı.

En düşük maaşın en düşük memur maaşına endekslenmesini ve yoksulluk sınırına çıkarılması için yasal düzenleme yapılmasını isteyen Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı, en düşük emekli maaşının da 35 bin lira olması çağrısını yaptı.

Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi tarafından emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için başlatılan imza kampanyasında Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı, "Yoksulluk sınırı 63 bin lirayı geçtiğine göre en düşük emekli maaşının 35 bin lira olmasını özellikle imzaya açtık. En düşük emekli maaşının en düşük memur maaşına endekslenerek 35 bin liraya çıkarılmasını, ardından yoksulluk sınırına çıkarılması için yasak düzenleme yapılmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum