Emeklilere yeni umut ışığı: Maaşa ek 8500 TL intibak zammı...

Emeklilere yeni umut ışığı: Maaşa ek 8500 TL intibak zammı...
SGK uzmanı Özgür Erdursun'un emekli maaşlarına ek 8.500 TL intibak zammı duyurusu, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine umut ışığı oldu.

Emekliler için önemli olan intibak zammı, uzman SGK danışmanı Özgür Erdursun tarafından detaylı bir şekilde değerlendirildi. Erdursun'a göre, 8500 TL'lik ek zam emeklilerin yaşamında önemli ölçüde iyileştirme sağlayacak...

Emekliye Yeni Müjde- 8500 TL İntibak Zammı

SGK uzmanı Özgür Erdursun, emeklilere yapılan zamlara bir yenisini daha eklediğini duyurdu: Muazzam bir 8500 TL intibak zammı! Peki, bu zam ne anlama geliyor ve emeklileri nasıl etkileyecek?

Özgür Erdursun'un açıklamalarına göre, emekli maaşlarına yapılacak olan 8500 TL'lik bu ek zam, pek çok emeklinin hayat standardını önemli ölçüde iyileştirecek.

İntibak zammı, emeklilik maaşlarının geçmişteki adaletsizliklerini gidermek amacıyla yapılan bir düzenlemedir. Bu zam, özellikle 2000 yılı öncesinde emekli olan vatandaşlarımızın maaşlarını güncel ekonomik koşullara uygun hale getirmeyi amaçlıyor.

haberinadresi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum