7. dönem toplu sözleşme talepleri belirlendi!

7. dönem toplu sözleşme talepleri belirlendi!
Kamu çalışanlarının yüzünü güldürecek; 7.Dönem Toplu Sözleşme İçin; Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşme Komisyonumuz hazırlıklarını tamamladı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA KAMU ÇALIŞANLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK TOPLU SÖZLEŞME İÇİN TALEPLERİMİZİ BELİRLEDİK

Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılında; Kamunun nitelikli ve eğitimli insan kaynağını önceleyen ve önemseyen, “Yeni bir personel rejimi” 

“Yeni bir personel ücret sistemi”

Perspektifi ile; kamu çalışanlarının yüzünü güldürecek; 7.Dönem Toplu Sözleşme İçin; Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşme Komisyonumuz hazırlıklarını tamamladı.

Toplu Sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Konfederasyonumuzun Toplu Sözleşme Komisyonu, Genel Başkanımız ve Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Güney başkanlığında hazırlıklarını devam ettirdi.

Sendikalarımızın toplu sözleşmeden sorumlu genel başkan yardımcıları ve teknik heyetimizin de hazır bulunduğu toplantıda toplu sözleşmeye yönelik son hazırlıklarımız gözden geçirildi.

Yapılan toplantıda;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

*Cumhuriyetimizin ikinci asrında Türk Yüzyılına yaraşır bir kamu yönetimi ve kamu çalışanı için Liyakat ve ehliyet esaslı, güvenceli istihdama dayalı bir kamu personel sistemi,

*Adil, sade ve kamu çalışanlarının insanca yaşamasına yetecek bir ücret sistemi,

*Etkili, kamu çalışanlarının özel durumlarına uygun, sosyal devlet ilkesiyle bağdaşır bir sosyal yardım sistemi,

*Çalışma hayatıyla dengeli, geleceği güvence altına alan bir sosyal güvenlik sistemi,

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

*ILO normlarına uygun, katılımcı ve kapsayıcı bir sendika ve toplu pazarlık sistemi gibi ana başlıklar ve kamu çalışanlarının beklentileri doğrultusunda teknik heyetimizin yaptığı çalışmalar sonucunda taleplerimizi belirledik.

7. Dönem toplu sözleşme sürecinin şimdiden kamu görevlilerimize ve emeklilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum