Hakem Kurulu, veteriner hekimlerin tazminatını artırdı

Hakem Kurulu, veteriner hekimlerin tazminatını artırdı
Hakem Kurulunun reddetmediği 5 maddede ise veteriner hekim, teknisyen ve teknikerlerinin özel hizmet tazminatı oranında değişiklik yapıldığı belirtiliyor

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren 7. dönem topu sözleşmesine ilişkin Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun kararı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, hakem Kurulu oransal zamda Kamu İşveren Kurulunun teklifini aynen kabul etti.

Hakem Kurulu uzlaşılamayan 55 maddeyi görüştü
Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun toplantıdan sonuç çıkmazken uzlaşılamayan 55 maddenin 15'inde bazı değişiklikler yapıldığı belirtiliyor.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Veteriner hekim, teknisyenlerin tazminat oranları artırıldı
Reddedilmeyen 5 maddede ise veteriner hekim, teknisyen ve teknikerlerinin özel hizmet tazminatı oranında değişiklik yapıldığı bilgisi verildi. Buna göre Memur Sen’in taslağında 100 puan artırılması istenirken bu oran kurul tarafından yalnız 10 puan artırıldı.

Yemek yardımına ilişkin iki madde için de ‘çalışma yapılacak’ denildiği aktarıldı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Kira yardımı verilmedi
Öte taraftan kira yardımı, doğum yardımı, evlenme yardımı, ölüm yardımı maddelerin de reddedilen maddeler arasında olduğu öğrenildi. 
Gazete Memur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum