İl Müdür Yardımcısı Fatih Köse görevinden istifa etti

İl Müdür Yardımcısı Fatih Köse görevinden istifa etti
Uzun zamandır Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevindeki Mustafa Fatih Köse yeni bir kararla görevinden affını istedi

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı yapan Mustafa Fatih Köse görevinden istifa ederek başka bir göreve atandı

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Uzun yıllardır Kırıkkale'de görev yapan Köse İl Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek İstanbul'a veteriner hekim olarak atandı.

Kırıkkale Tarım İl Müdürlüğü tarafından Köse'ye veda yemeği düzenlendi. İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Kurum Amirleri, İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve personellerimiz Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mustafa Fatih Köse için düzenlenen veda yemeği programına katıldılar. İl Müdürü Yılmaz, yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini ve yeni görevde başarılı olmasını dileyip hediyesini takdim etti. İl Müdür Yardımcısı Köse ise Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde çalışmanın mutluluğunu ve güzel anılar biriktirdiğini dile getirdi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

ilgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.