' Memurlar bunlara yetkiyi verdiği sürece yardımcı hizmetler kalkmaz, bayram İkramiyesi gelmez!'

' Memurlar bunlara yetkiyi verdiği sürece yardımcı hizmetler kalkmaz, bayram İkramiyesi gelmez!'
TEÇ Sen Gene Başkanı Ümit Demirel 7. dönem toplu sözleşme sürecini değerlendirek, memurların hangi taleplerinin kazanıma dönüşmediğini açıkladı

DEMİREL: Bunlara memurlar yetkiyi verdiği sürece YHS kalkmaz, Bayram İkramiyesi gelmez, sıfır zamların sonu gelmez ve memurun ve emeklinin beli doğrulmaz."

Memurların sosyal, ekonomik, mali ve özlük haklarının toplu sözleşme masasında geçmişini incelediğimizde, yetkili sendikanın son 3 dönemdir, yani 6 yıldır Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılsın talebi var. Başarısı yok! eylemi yok! mücadelesi yok!

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Yine 6 yıldır, Bayram ikramiyesinin memurlara da verilmesi ile ilgili talebi var. Başarısı yok! eylemi yok, mücadelesi yok! Vergi diliminin sabitlenmesi, Yüzdelik zam konusunda masaya getirdiği ve talep ettiği hiçbir zammı alamamış ve sıfır zamlara imza atmış ve memur ve emeklinin dar boğaza, bunalıma girmesinde öncü olmuş ve kötüye-negatife gidişin karşısında hiçbir eylem yapmamış, gündem oluşturmamış ve mücadele etmemiş bir yetkili sendika var.

3 dönem 6 yıldır hiçbir talebi yerine gelmemiş, sendikal özün gerekliliği olan eylemselliği çalıştırmamış, emeği ve alınterinin sömürülmesinde başrol oynayan, talimat almadan ayrana hıyar dahi koyamayan bu balon- salon zombi sendikalara yetki verildiği sürece memurun ve emeklinin beli doğrulamaz. Açıkçası teslim olmuş bu yetkili sendikadan da bir cacık olmaz.

Toplu sözleşme masasında hiçbir şey almamış, hakem heyetinden de bir sonuç almamış, hezimete uğramış, memurların yetki verdiği yani benim hakkım için mücadele et, benim hakkımı koru dediği yetkili sendikadan çıt yok! fıs yok!

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Ümit DEMİREL-Genel Başkan
TEÇ-SEN- Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum