AK Parti il başkanının, iki kardeşi il müdür yardımcısı atandı iddiası

AK Parti il başkanının, iki kardeşi il müdür yardımcısı atandı iddiası
AK Parti il başkanının, iki kardeşi il müdür yardımcısı atandı iddiası

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir,  AKP Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın dört kardeşinin kamudaki hızlı yükselişine dikkat çekerek, Kırıkçı’nın kardeşlerinin kamudaki yükseliş iddialarını hem Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın hem de ilgili bakanların yanıtlaması istemiyle TBMM’ye yazılı soru önergesi sundu. Emir, şunları söyledi:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

İki kardeş de il müdür yardımcısı
 “Kırıkçı’nın bir kardeşi Mehmet Arif Kırıkçı, kentte İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Diğer kardeş Mustafa Kırıkçı da Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı. Kardeşlerden diğeri de Harran Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı ve Bölüm başkanı olan Abdullah Cevdet Kırıkçı. Diğer kardeş de ağabeyinin il başkan yardımcılığından il başkanlığına getirilmesinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden istifa eden Mahmut Kırıkçı.
T24/Eray GÖRGÜLÜ

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.