Genel müdür, daire başkanı ve il müdürleri değişecek

Genel müdür, daire başkanı ve il müdürleri değişecek
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve başlamasının ardından gözler İçişleri Bakan Yardımcıları ile Emniyet teşkilatındaki değişiklere çevrildi.

Emniyet teşkilatında birçok birimde bayrak değişimi bekleniyor!

MİT YENİ İSİMLER DEŞİFRE ETTİ

Emniyet Teşkilat yapılanmasında değişiklikler konuşulurken, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın FETÖ ile ilgili yürüttüğü çalışmalarda örgütün Emniyet yapılanmasında görev yapan birçok ismin FETÖ bağlantılarının da deşifre olduğu öğrenildi. Bu isimlerin MİT tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ile paylaşıldığı öğrenildi. Yapılacak değişikliklerinde bu bilgiler de etkisinin olacağı kaydedildi.

EMNİYETTE DEĞİŞİM RÜZGARI  

Kulisler, Emniyet birimlerindeki değişikliklerle ilgili son günlerde iyice hareketlendi. Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş’ın İçişleri Bakan yardımcısı olacağı ve yerine eski İstanbul Emniyet Müdürlüğünü yapan Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın atanacağı konuşulurken, Emniyetin merkez teşkilatında da önemli değişikliklerin yaşanacağı belirtiliyor.

GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI VE DAİRE BAŞKANLARI DEĞİŞECEK

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

SONTV, kulislerde konuşulan güncel bilgilere ulaştı. Buna göre Emniyet Genel Müdür yardımcıları Resul Holoğlu ve Ahmet Şengün’ün genel müdür yardımcılığı görevlerinden başka bir göreve atanacağı, İstihbarat Başkanlığına Sabit Akın Zaimoğlu yerine 1. Sınıf Emniyet Müdürü Resul Kabataş’ın getirileceği, Terörle Mücadele Daire Başkanlığına Hasan Yiğit yerine eski TEM Daire Başkan yardımcısı olan ve şu an Van Emniyet Müdürlüğü yapan Atanur Aydın’ın getireleceği öğrenildi.

KOM Başkanı Mahmut Çorumlu’nun Emniyet Genel Müdür yardımcısı olacağı, yerine eski İstanbul KOM Şube Müdürlerinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Burak Aktaş’ın getirileceği kulislere yansıdı. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Levent Binici ise Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Seydioğulları’nın yerine adının geçtiği belirtilirken İstanbul eski Fatih İlçe Emniyet Müdürlerinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’ın ise Asayiş Daire Başkanlığına adının geçtiği öğrenildi. İnterpol –Europol Daire Başkanı Selçuk Sevgel’in yerine ise 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erdem Bursalı’nın başkanlık için yoğun kulis yaptığı belirtildi.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK

Emniyet Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Bekir Macit ile birlikte Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Faruk Aydın, Güvenlik Daire Başkanı Cüneyt Ünal ve Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel’in de başka görevlere atanacağı belirtildi. Teftiş Kurulu Başkanlığına ise 1. Sınıf Emniyet Müdürü Yener Ülgültol’un getirileceği öğrenildi.

Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker’in yerine ise personelden sorumlu eski İstanbul İl Emniyet Müdür yardımcısı Necmettin Öztürk’ün atanacağı kulislere yansıdı. Bir dönem İstihbarat Daire Başkanlığı ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü yapan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in ise Emniyet Genel Müdür yardımcısı olmak için kulis yaptığı öğrenildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

ŞEHİRLERDE DEĞİŞİM

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden istifa eden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın Emniyet Genel Müdür yardımcılığına atanacağı, Aydın Emniyet Müdürü Suat Ekici’nin ise Büyükşehirlerden birine İl Emniyet Müdürü olabileceği konuşulurken, yine Kütahya Emniyet Müdürü olan Hakan Sıralı’nın Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne atanmasının beklendiği öğrenildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Hakan Fındık’ın büyükşehirlerden birine İl Emniyet Müdürü olacağı, Selami Altınok döneminde İstanbul Emniyetinde Mali Şubeden sorumlu İl Emniyet Müdürü yardımcısı olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ın ise Büyükşehirlerden birine adının geçtiği öğrenildi. Mustafa Çalışkan döneminde Şişli Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Turhan’ın da Tunceli Emniyet Müdürü olacağı kulislere yansıdı. Bu isimlerin yanı sıra Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’ın Polis Başmüfettişi olacağı, birinci sınıfa terfi eden ancak rütbesini tebliğ etmeyen İstanbul Fatih İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Atasoy’un bir ilin Emniyet Müdürlüğü için üst düzey kulis yaptığı, eski İstanbul Organize Şube Müdürlerinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Mutlu’nun ise bir ilin Emniyet Müdürlüğüne adının geçtiği öğrenildi.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın İstanbul Valiliği döneminde yakın çalışma çevresinde olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Seylan Demir’in ise Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na geçmek için yoğun kulis yürüttüğü kaydedildi. Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nun polis başmüfettişliğine yada başka bir ilin Emniyet Müdürlüğüne adının geçtiği belirtildi.

son tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.