Belediye Personeline İkramiye ve Promosyon Ödendi

Belediye Personeline İkramiye ve Promosyon Ödendi
Pursaklar Belediye Başkanı, Bayramdan önce personeline bayram ikramiyesi ve banka promosyonu ödendiğini duyurdu.

Pursaklar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde personeline bayram ikramiyesi ve banka promosyonunu ödeyerek çalışanlarına çifte bayram yaşattı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, personelin refah seviyelerini yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek tüm personeline hayırlı bayramlar diledi. Pursaklar Belediyesi, personeline bayram ikramiyesi ve banka promosyonunu Ramazan Bayramı öncesinde ödeyerek, çalışanlarına çifte bayram yaşattı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Sene başında personelin enflasyon karşısında ezilmemeleri için büyük bir iyileştirme yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı'nda da personellere çifte bayram sevinci yaşattı. Başkan Çetin'in talimatı ile belediye personelinin hesaplarına bayram ikramiyesi ve banka promosyonları yatırıldı.

Pursaklar'a hizmet yolunda gece gündüz birlikte çalıştıkları tüm mesai arkadaşlarına çifte bayram mutluluğu yaşattıklarını belirten Başkan Çetin, "Birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarımıza çifte bayram yaşatıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Tüm personelimize banka promosyon ödemelerini, bayram ikramiyelerini yatırdık. Güle güle harcayın, hayırlı bayramlar" dedi. 

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.