Bir şube müdürü daha okul müdürlüğüne döndü!

Bir şube müdürü daha okul müdürlüğüne döndü!
7. dönem toplu sözleşme taleplerinde umduğunu bulamayan şube müdürleri istifa kararı almaya başladılar. Son olarak Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Diktaş okul müdürü olarak atandı

Sevilen Şube Müdürü, okul müdürlüğü görevine hızlı başladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Şube Müdürü Murat Diktaş, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Müdürlüğüne atanmasının ardından görevine hızlı başladı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Şube Müdürü Murat Diktaş, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Müdürlüğüne atanmasının ardından görevine hızlı başladı.
 
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Şube Müdürlüğü görevinden Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Müdürlüğü görevine atanan tecrübeli ve başarılı eğitimci Murat Diktaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına şimdiden başladı. 
    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Milli Eğitim bünyesinde uzun yıllar yöneticilik görevinde bulunan ve eğitim alanında önemli projelere imza atan Müdür Diktaş, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda bulunan eksikliklerin giderilmesi için kolları sıvadı. Okul binasında bir takım fiziki eksiklerin giderilmesi ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması gibi konularda titizlik gösteren Murat Diktaş, göreve başlar başlamaz yaz tatili dolayısıyla kapalı olan okuldaki eksikleri gidermek için işe koyuldu. Öğrencilerin daha sağlıklı ortamda ders görmesi için çalışmalara başlayan Diktaş, hayırsever iş insanları ve bağışçıların desteğiyle masa, sandalye, sıralardan okul kapısı ve duvarlardaki küçük eksiklikler ile çevre ve peyzaj düzenlemelerinin 2 gün içerisinde tamamlanmasını sağladı. 

afyonyerelbasin

NOT: 

Murat Diktaş tarafından sitmize gönderilen açıklama: Sayın editör, kaynağınızda bir yanlışlık var. Ben zaten okul müdürüyüm, görevlendirme Şb Md idim; rotasyonla yeni okuluma başlayınca otomatikman okul müdürlüğüne döndüm. Yani kadrolu Şb Md değilim. Bilgilerinize.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum