Eğitim Bir Sen, 3600 ek göstergeyi hatırlattı

Eğitim Bir Sen, 3600 ek göstergeyi hatırlattı
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek sendikal çalışmaları değerlendirdi.

Eğitim çalışanlarının sorunlarını gündeme getiren Önlü “Kamu görevlilerinin ücretlerinde oluşan kayıpları, enflasyon karşısında düşen alım güçlerini telafi edecek adımlar atılmalıdır. Kariyer ve liyakat ilkesinin zorunlu bir gereği olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, kurumların takdirine ve yöneticilerin keyfî kararlarına bırakılmamalıdır. Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları tüm kamu kurumlarında periyodik bir şekilde yapılmalıdır. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Mali ve özlük haklar iyileştirilmelidir. Müdür yardımcısı, şube müdürleri, eğitim uzmanı, araştırmacı, hizmetli, memur, şeflerimiz başta olmak üzere, genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfı personelinin alın terinin karşılığı olarak mali ve özlük haklarında iyileştirmeler yapılmalıdır. 3600 ek gösterge sorunu çözülmelidir” dedi.

batmansonsoz.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.