Milletvekilinin kardeşi, Genel Müdür olarak atandı

Milletvekilinin kardeşi, Genel Müdür olarak atandı
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın kardeşi Ahmet Özkaya hangi bakanlıkta genel müdür oldu?

Milletvekili Ali Özkaya'nın kardeşi Ahmet Özkaya, Enerji Bakanlığında Genel Müdür olarak atandı. Özkaya, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta idi.

Hemşehrimiz, Milletvekili Ali özkaya'nın kardeşi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı Ahmet Özkaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Enerji İşleri Genel Müdürü olrak atandı.

Ahmet Özkaya, 14.09.2023 tarihli ve 2023/398 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Enerji İşleri Genel Müdürü olarak atandı.
 
AHMET ÖZKAYA KİMDİR?

1984 yılında Afyon Dinar’da doğdu. 2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.
İş hayatına 2008 yılı Ağustos ayında Ziraat Bankasında Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 17 Şubat 2009 tarihinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda Enerji Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığında çalışırken “Elektrik Piyasasında Etkin Regülasyon ve Piyasa İzleme” başlıklı uzmanlık tezini yazarak 14 Mayıs 2012 tarihinde Enerji Uzmanı oldu. 2013 yılı Mayıs ayından itibaren Tarifeler Dairesi Başkanlığında sırasıyla Enerji Uzmanı, Grup Başkanı ve Daire Başkanı unvanları ile görev yaptı.
30 Aralık 2021 tarihinde EPDK Başkan Yardımcısı olarak atanan Özkaya, evli ve iki çocuk babasıdır.

afyonhaber 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum