Okul müdürlerinin o konudaki keyfi davranışı önlenmelidir

Okul müdürlerinin o konudaki keyfi davranışı önlenmelidir
Okul Müdürlerinin toplantıya gidiyorum diyerek okuldan ayrılması çeşitli suistimallere neden olabilmektedir.

İşini dürüst yapan okul müdürlerini bir kenara bırakalım, bazı okul müdürlerinin suistimallerinin önüne geçecek düzenleme yapılmalıdır.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Okul müdürleri mesai saatleri içerisinde okulda bulunmak zorundadır. Bazı durumlarda İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Valilik gibi üst amirlerin davetiyle ya da seminerler dolayısıyla okuldan ayrılmak durumunda kalabiliyorlar.

Lakin uygulamaya gelince bazı okul müdürleri okula geç gelip erken gidiyor hatta hiç gelmeyebiliyor. Burada kendi işlerini görebiliyor. Öğretmenlere ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde olduklarını belirtiyorlar. Dolayısıyla okul içerisinde pek çok sorun belirerek soru işaretleri oluşuyor.

Çoğu okul müdürü işini ahlakıyla yapmakta lakin suistimal edenler de ne yazık ki var. Bu konu hakkında Milli Eğitim Bakanlığı suistimalleri önleyecek düzenleme yapmalıdır.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Eğer yorumlarda belirtirseniz okulda gözünüze çarpan suistimaller var ise konunun ne kadar haklı olduğu görülecektir.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum